آسان پلت | تولید کننده انواع دستگاه پلت ساز
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دستگاه تولید غذای میگو با تنوع قیمتی

دستگاه تولید غذای میگو

خرید بهترین و کارآمدترین دستگاه تولید غذای میگو امروزه یکی از پراهمیت ترین مسائل در عرصه این پرورش محسوب می شود. چراکه از فاکتورهای تاثیر گذار در رشد میگو در کوتاه ترین زمان به عنوان هدف اصلی پرورش کیفیت غذا، میزان و زمان آن می باشد. حال در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات سودمندی در این باره کسب کنید.

میگوپروری

مغذی و سرشار بودن میگوها از پروتئین و ویتامین ها سبب تلاقی آنها به برترین آبزیان آب شور و شیرین شده است. از دیگر مزایای رایج آنها داشتن کلسیم، آهن، مقاوم بودن در برابر بیماری ها و آلودگی ها و… می باشد. میگو ها در قالب دو نوع پرورشی و دریایی مورد استفاده قرار میگیرند که از نظر ظاهری تفاوت هایی باهم دارند. میگو دریایی برخلاف رنگ مایل به سبز و داشتن دورگه در میگو پرورشی، دارای یک رگه در بالای بدن و رنگ صورتی می باشد. از ویژگی های غذایی میگو  میتون از همه چیز خوار بودن، آهسته خوری و فعالیت غذایی بیشتر به هنگام جز نام برد.

انواع دستگاه های تولیدی خوراک

باتوجه به کیفیت و ضریب تبدیل دستگاه تولید غذای میگو بصورت پلت، امروزه بیشتر غذای میگو پرورشی به این شکل تهیه و استفاده می شوند. پلت ها به 3 روش تهیه می شوند که به توضیح هرکدام از دستگاه ها می پردازیم:

دستگاه پرس پلت

اساس این روش میکس مواد خرد شده در میکسر، سپس پخت در اثر فشار بخار، رطوبت و حرارت اعمال شده در کاندیشنر و عبور با فشار از دای پلت می باشد. برای گرفتن رطوبت اضافی جهت جلوگیری از رشد انواع قارچ ها پلت ها توسط سیستم خنک کننده خشک می شوند. یکی از بارزترین این دستگاه ها، پرس پلت MPT می باشد.

دستگاه اکسترودر

یک از تفاوت های این روش با پرس پلت در این است که مواد اولیه جهت خرد شدن از دو آسیاب چکشی و پلونایزر به منظور کاهش بیشتر اندازه ذرات عبور می کنند. مخلوط کردن مواد نیز در این دستگاه تولید غذای میگو در دو مرحله صورت می گیرد، در مرحله اول مواد افزودنی لازم بطور دقیق باهم میکس و سپس با مواد اولیه پودر شده مخلوط می گردند.

در ادامه مواد تحت تاثیر بخار، رطوبت و فشار وارد شده بصورت خمیر درآمده و در نهایت در اکسترودر تحت حرارت و فشار بالا پخته و از قالب فرم دهی خارج می شوند. فشار وارد شده حین خروج از قالب کاهش می باید که این امر سبب انبساط بخار آب و ایجاد تخلخل در خوراک می شود. در مرحله بعد همانند روش پرس پلت رطوبت اضافی خوراک توسط سیستم های خنک کننده گرفته می شود. بعد از این مرحله در این روش برای میزان چربی مناسب، عمل چربی پاشی روی سطح پلت انجام می گیرد.

دستگاه اکسپندر

روند سیستم در این روش تقریبا شبیه اکسترودر می باشد با این تفاوت که مدت نگهداری مواد در آب بالاتر می باشد. از فواید دیگر این روش مانند اکسترودر، امکان تولید انواع غذا  بسته به نوع آبزی، درجه حرارت بالا که سبب پخت کامل تر و کاهش آلودگی خوراک می شود. به علت پیشرفته بودن تجهیزات بکار رفته و فرآیند تولید خوراک در این دو دستگاه نیاز به هزینه و نیروی اپراتور ماهرتر نسبت به پرس پلت می باشد.

جمع بندی

علاوه بر عملکرد دستگاه تولید غذای میگو و کیفیت آن، توجه به شرایط محیط زندگی نیز از نکات حائز اهمیت می باشد. چراکه عواملی مانند کاهش اکسیژن و میزان حرارت آب می تواند سبب بیماری به دنبال آن کاهش مصرف غذا و رشد ناکافی میگو شود.

آیا مطلب مفیدی بود؟
امتیاز شما به این مطلب
0
دیدگاه‌های نوشته

تماس تلفنی