آسان پلت | تولید کننده انواع دستگاه پلت ساز
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دستگاه پلت سازی و مشخصات فنی آن

دستگاه پلت سازی

اگر با دستگاه پلت سازی و ویژگی های آن آشنا نیستید، حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. مهمترین پخش مراکز صنعتی پرورش دام و طیور، خط تولید خوراک انها است. دستگاه پلت ساز یکی از تجهیزات مورد نیاز برای تولید خوراکی باکیفیت و فراوری شده می باشد.

تعریف دستگاه پلت ساز

پرورش دهندگان دام و طیور با توجه به دوره ای که حیوان شان قرار دارد، مواد مغذی مورد نیاز حیوان را تهیه می کنند. مواد اولیه تهیه شده به صورت خام می باشد که با استفاده از دستگاه آسیاب میکسر، به شکل پودر در می ایند و با هم ترکیب می شوند. برای مثال بخش اصلی خوراک دام ها علوفه می باشد. علوفه ها برای اینکه به درستی تبدیل به پلت شوند، می بایست تا قبل از ان به پودر علوفه تبدیل شوند. از نظر لغوی پلت کردن به معنای به شکل حبه و قرص درآوردن می باشد.

در فرایند پلت کردن خوراک آسیاب شده را وارد دستگاه پلت سازی کرده و خوراک در معرض بخارآب و در دما و فشاری مشخص قرار می گیرد. پس از خروج خوراک از دستگاه با استفاده از جریان هوای سرد، خوراک پلت شده را سرد کرده و سپس به مخازن ذخیره انتقال داده می شود.

انواع پلت

مواد پلت شده در هنگام خروج از دستگاه پلت توسط فشار از حفره هایی به نام دای عبور می کنند. یکی از فاکتور های مهم در نحوه ساخت دستگاه پلت توجه به نوع دای های ان میباشد. شکل، نوع، شعاع حفره های دای و… تعیین کننده شکل ظاهری پلت می باشد و تاثیر مستقیمی بر روی کیفیت پلت ها دارند. نیاز به آسیاب شده بودن مواد قبل از پلت کردن نیز تا حد زیادی به همین مرحله برمی گردد. در ادامه به دوشکل رایج پلت ها اشاره خواهیم کرد:

پلت های حبه ای

این نوع پلت ها بیشتر برای طیور استفاده می شوند.

پلت های مکعبی

دستگاه پلت سازی این نوع پلت ها بعد از پلت های حبه ای طراحی شده اند و روشی جدید تر به شمار می روند. در این نوع پلت کردن نیازی به آسیاب کردن مواد نداریم و اسپری آب برای ان کافی می باشد. معمولا حجم پلت های مکعبی 11/4  سانتی متر مکعب می باشد.

عوامل موثر بر کیفیت پلت ها

قبل از هر چیز، واضح است که استفاده از دستگاه پلت ساز در ابعاد صنعتی در مقایسه با دستگاه پلت ساز کوچک دسته دوم و دیگر انواع پلت ساز های دسته دوم کارکرد بهتری خواهد داشت.

منظور از کیفیت پلت ها، میزان دوام آوردن آنها می باشد و هر چه دوام پلت ها بیشتر باشد، درصد پلت سالم باقی مانده برای حیوان بیشتر خواهد بود. در حالت کلی هر گونه دستکاری از قبیل جابجایی، نمونه گیری، بارگیری و… بر روی پلت، باعث تخریب آن خواهد شد. به همین علت انتقال مکانیزه شده پلت ها بدون دخالت دست بسیار بر روی کیفیت پلت ها موثر است. بر اساس مطالعات انجام شده در دهه های اخیر، در فرایند تولید پلت ها 5 عامل، تاثیر بسزایی برروی کیفیت پلت تولید شده دارند:

5 عامل مهم

– مواد اولیه: نوع مواد مستقیما بر روی کیفیت پلت ها موثر می باشد. هر چه میزان فیبر مواد بالا تر باشد، شکنندگی پلت ان نیز بیشتر می شود.

– اندازه ذرات: هر چه اندازه ذرات بیشتر باشد، نیاز به آسیاب بیشتری دارند و از سوی دیگر نوع دای های مورد استفاده برای انها متفاوت خواهد بود.

– خنک سازی و خشک کردن: زمانیکه خوراک در داخل دستگاه پلت ساز می باشد در دمای بالا و کمک فشار از دای ها عبور کرده و از دستگاه خارج می شود. پس از آن، پلت ها هر چه سریعتر و با کیفیت بالا تری سرد و خشک شوند از دوام بالاتری بهره مند خواهند شد.

– شرایط پلت کردن: کیفیت بخار آبی که توسط دیگ بخار برای دستگاه تامین می شود بر روی دوام پلت ها موثر می باشد. از سوی دیگر فراهم کردن شرایط بهینه دما و رطوبت برای هر ماده بسیار تعیین کننده خواهد بود.

– ویژگی های قالب پلت: همانطور که اشاره شد، شعاع حفره ها، جنس دای ها، ضخامت دای ها و… برای مواد گوناگون، متفاوت است و رعایت کردن آن موجب افزایش کیفیت و ماندگاری خوراک پلت شده می شود.

مزیت های استفاده از دستگاه پلت ساز

بهره گیری از این روش برای تغذیه دام ها و طیور مزایای فراوانی در پی خواهد داشت. در ادامه به برخی از این نقاط مثبت اشاره می کنیم:

– میزان ناخالصی ها و گرد و غبار خوراک های پلت شده بسیار کمتر می باشد.

– میزان خوشخوراکی و راندمان خوراک بالا می رود زیرا که خوراک به صورت یکنواخت و همگن می باشد، در نتیجه امکان انتخاب از حیوان گرفته می شود. در این صورت همه خوراک مصرف خواهد شد  و از سوی دیگر حیوان تمامی مواد مغذای لازم را دریافت می کند.

– هضم خوراک پلت شده توسط دستگاه پلت ساز برای دام ها و طیور راحت تر می باشد.

– با توجه به اینکه فرایند پلت شدن در دماهای بالا (حدود 70 تا 80 درجه سانتیگراد) صورت می گیرد، از ژلاتینه شدن موادی که نشاسته بالایی دارند جلوگیری میکند.

– در این روش باکتری ها و دیگر مواد بازدارنده تا حد زیادی از خوراک حذف می شوند.

– پلت شده بودن خوراک باعث کاهش 10 درصدی میزان پرت و ضایعات می شود.

– یکی از چالش های پرورش دهندگان در مناطق گرمسیری، طولانی شدن مدت زمان مصرف خوراک می باشد. در صورت استفاده از خوراک پلت شده، می توان بازه زمانی مصرف خوراک را در حد قابل توجهی کاهش داد.

جمع بندی

استفاده از دستگاه پلت ساز در خط تولید خوراک به امری ضروری مبدل گشته است. چرا که امروزه، در صنعت دامداری، طیور و کشاورزی ایران ابعاد کوچکی از کسب و کار توجیه اقتصادی نخواهد داشت. از طرفی باید توجه داشت که در یک کسب و کار صنعتی، صرفه جویی هایی هرچند کوچک به سود آوری های بزرگی مبدل خواهد شد و مزیت های فراوان استفاده از این دستگاه برکسی پوشیده نیست.

آیا مطلب مفیدی بود؟
امتیاز شما به این مطلب
0
دیدگاه‌های نوشته

تماس تلفنی