آسان پلت | تولید کننده انواع دستگاه پلت ساز
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

چرا باید خوراک پلت را انتخاب کنیم؟

خوراک پلت

طبق مطالعات انجام شده غنی سازی خوراک و تغییر شکل فیزیکی آن تاثیر فراوانی بر میزان ارزش غذایی محصول دارد. از این رو خوراک پلت نیز به جهت فرم ظاهری و خوشخوراکی بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. با کمی کنکاش درمیابیم که برتری پلت نسبت به خوراک آردی انکار ناپذیر است. امروزه با ارتقاء سطح آگاهی های عمومی، استفاده از جیره غذایی پلت در میان دامپروران به امری مرسوم تبدیل شده است. این محصول غذایی به وسیله ی دستگاه پرس پلت تهیه و تولید می شود.

سرمایه گذاری و سودآوری اقتصادی پلت

استفاده از خوراک پلت به دلیل کاهش ضایعات خوراکی و عوامل ضد تغذیه ای بسیار مقرون به صرفه است. از جمله مهمترین ویژگی های پلت می توان به افزایش ارزش غذایی و حذف میکروبهای ناقل بیماری اشاره نمود. برتری خوراک پلت با یک حساب سر انگشتی آشکار می شود. دامپرورانی که از این نوع خوراک استفاده می کنند به نوعی در این بخش سرمایه گذاری نموده اند. سرمایه گذاری در این حوزه به معنای ایجاد ارزش افزوده و کاهش هزینه هاست.

ارزش افزوده و کاهش هزینه

ارزش افزوده را می توان به معنای کاهش طول مدت پرورش و عرضه محصول به بازار فروش دانست. علاوه بر این غنی سازی ارزش غذایی خوراک منجر به تولید گوشتی با کیفیت تر و با قیمتی بالاتر می شود. در بحث کاهش هزینه می توان شاهد به حداقل رسیدن هدررفت خوراک و موادغذایی بود. با بکارگیری این روش تمامی خوراک خریداری شده بدون کم و کاست به مصرف دام و طیور می رسد.

تغذیه حیوانات با مرغوب ترین و با کیفیت ترین خوراک منجر به رشد سریعتر می شود. با این حساب میزان حجم مواد مصرفی دام نیز به نسبت کاهش می یابد. پلت به خاطر استحکام بالای آن در هنگام حمل و نقل خرد نشده و از بین نمی رود.

تولید اقتصادی پلت

مواد اولیه ای همچون سویا، جو، ذرت و … طی فرآیند خط تولید خوراک در معرض تغییرات شیمیایی قرار می گیرد. همین امر نیز باعث هضم بهتر و جذب بیشتر مواد غذایی در حیوانات می شود. به عبارت دیگر تغییرات شیمیایی جیره غذایی در فرآیند پلت سازی یکی از دلایل برتری خوراک پلت محسوب می شود.

سه عامل مهم و موثر در فرآیند پلت سازی شامل بخار، حرارت و فشار می باشد که در دستگاهی به نام کاندیشنر به وقوع می پیوندد. هریک از این سه عامل بخشی از تغییرات شیمیایی ماده را رقم می زنند. بدون فرآوری محصول در کاندیشینر نمی توان کیفیت مواد غذایی را به حد استانداردی رساند.

جمع بندی

در فرآیند تهیه خوراک پلت از افزودنی هایی نظیر پروبیوتیک و پریبیوتیک استفاده می کنند. هریک از این افزودنی ها به مقدار معین و مشخصی مجاز به استفاده هستند. برای تولید پلت مرغوب و یا خریداری آن از کارخانه می بایستی به این نکات توجه داشت. مزیت های پلت را از کارشناسان فروش شرکت ما جویا شوید. اما اگر قصد راه اندازی خط تولید پلت دارید بهتر است از مشاوره های تخصصی کارشناسان شرکت آسان پلت نیز بهره مند شوید.

آیا مطلب مفیدی بود؟
امتیاز شما به این مطلب
0
دیدگاه‌های نوشته

تماس تلفنی